Werkwijze

doelgerichte en gestructureerde aanpak


Inventarisatie

Wat zijn je wensen? Welke informatie wil je delen? Wie is je doelgroep? Wat moeten bezoekers op je website kunnen doen? Welke huisstijl heb je? Wat wil je bereiken? Welke sfeer? Kortom heel veel vragen. In een persoonlijk gesprek neem ik deze vragen met je door.

Ik ben enthousiast en tevreden wanneer je je bedrijf herkent in je website en je trots bent op je website!

Notitieboekje met pen en laptop - GRIDSTAR inventarisatie van wensen en eisen voor ontwerp en bouw nieuwe website

Ontwerp en bouw website

De basis van een goed ontwerp begint bij een overzichtelijk en duidelijk menu. Daarvoor verzamel je alle informatie voor de website en deze ga je ordenen.

Vervolgens verwerk ik alle informatie en bouw de website in WordPress. Daarbij maak ik gebruik van YOOtheme. Het voordeel hiervan is dat je niet gebonden bent aan een vast ontwerp. Je kunt met YOOtheme de mooiste websites maken en het is gebruikersvriendelijk. Je website is vindbaar in Google met zoekmachinevriendelijke URL’s.

Ik bouw de website in een afgeschermde omgeving. Als ik een basis heb staan, krijg je van mij een gebruikersnaam en een persoonlijk wachtwoord, zodat je het resultaat kunt bekijken. 

Als alles naar wens is en de website getest is, wordt de website live gezet. Na oplevering kun je zelf eenvoudig teksten of afbeeldingen aanpassen met behulp van mijn instructie. Ook de opmaak kan gewijzigd worden en je kunt extra pagina’s toevoegen. Mocht je hier geen tijd voor hebben en je focus op je bedrijf willen houden, ik doe het graag voor je. 

Onderkant van een aantal gestapelde kleurpotloden - GRIDSTAR gebruikt kleur bij het ontwerp en de bouw van een website

Geschikt voor mobiel, tablet en PC

Je klanten bezoeken je website via hun mobiel, desktop of tablet. Bij het ontwerp en de bouw van de website zorg ik ervoor dat je website geschikt is voor verschillende schermformaten. Dit heet responsive design.

Veilig met SSL-certificaat

GRIDSTAR levert je website op met SSL-certificaat. SSL is het bekende slotje in de adresbalk van je browser. SSL zorgt voor een beveiligde verbinding en is verplicht bij het verzenden van persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld bij een contactformulier op je website.  

Hekwerk met hangsloten waaronder een groen hangslotje - GRIDSTAR websites met SSL-certificaat, veilig groen slotje in de browser

Technisch onderhoud

Net als je bedrijf of huis heeft een website regelmatig onderhoud nodig, zoals beveiligingsupdates en het updaten van de geïnstalleerde plugins. Plugins zijn functionaliteiten die toegevoegd zijn aan je website, denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier op je website. 

Bij GRIDSTAR is het technisch onderhoud bij het abonnement inbegrepen. Je hebt dus geen omkijken naar je website en je kunt je bezig houden met je vak. Heb je daarnaast ook regelmatig nieuws, dan kan ik dat voor je op je website plaatsen.

Met roze gympen liggend in het gras - geen omkijken naar technisch onderhoud GRIDSTAR

Vragen?

Wil je tips voor je eigen website? Of heb je andere vragen? Ik help je graag.

GRIDSTAR

  • Reiger 50
  • 8103 AX Raalte

Contact

  • 06 22 95 54 39
  • info@gridstar.nl