Skip to main content

Superblij

Trots en blij met je website


Je bent trots op je website. Daar wil ik je bij helpen. Je bent niet gewoon blij, maar superblij met je website, omdat je website bij je bedrijf past. Je website ondersteunt je bij je onderneming. Je hebt meer tijd voor je onderneming en je gezin. Je creëert rust en ruimte voor je ontwikkeling in je eigen vakgebied. Je bent aantrekkelijk voor klanten en behaalt resultaat met je website.

 • Een website die je ondersteunt bij je onderneming

 • Je kunt zelf een tekst of afbeelding aanpassen op je website

 • Geen omkijken hebt naar het technisch onderhoud

Gun jezelf een website waar je blij van wordt


Persoonlijke aandacht

Wat krijg je bij je website?


Jouw teksten, jouw afbeeldingen en afgestemd op jouw huisstijlkleuren, dat vind je terug in je website gebouwd met WordPress. Een website die gebruikersvriendelijk is. Als je een tekst of afbeelding wilt veranderen, dan kun je dat zelf doen op je website. Zo eenvoudig werkt het.

Heb je vroeger ook met plezier met lego gespeeld? Sterk speelgoed en je kunt er hele mooie dingen mee bouwen. Bij een website van Gridstar werkt het net zo. De pagina’s zijn opgebouwd uit blokjes. Denk aan een tekstblokje of een blokje voor een afbeelding of een lijstje. Als je een foto wilt veranderen, klik je gewoon op het fotoblokje en selecteert een andere foto uit de bibliotheek. Even opslaan en de nieuwe foto staat direct online.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de techniek, de opbouw en de nodige updates van je website. Dat regel ik voor je. 

 • eenvoudig toevoegen, kopiëren, verslepen, verwijderen van content

 • wijzigingen direct zichtbaar door live preview

 • automatisch geschikt voor verschillende schermformaten

 • beschikking over meer dan 30 elementen om je website te bouwen

 • beschikking over meer dan 200 pagina layouts

 • creëer je eigen stijl

 • keuze uit meer dan 500 verschillende lettertypes van Google Fonts

 • beschikking over gratis foto’s


Stap voor stap

Een overzichtelijke website voor jouw bedrijf


Stap voor stap ontwerp en bouw ik een website voor jou.

Vertel me je wensen

Heel veel vragen. Ik merk dat een website bouwen een heel proces is voor ondernemers en dat je over veel dingen moet nadenken en een keuze in maken. Neem daar de tijd voor. Wat zijn je wensen? Welke informatie wil je delen? Wie is je doelgroep? Wat moeten bezoekers op je website kunnen doen? Welke huisstijl heb je? Wat wil je bereiken? Welke sfeer? etc… In een persoonlijk gesprek neem ik deze vragen met je door, zodat ik een goed beeld kan vormen van je droomwebsite.

Je wilt graag dat je klanten makkelijk de weg vinden op je website. Daarvoor is een overzichtelijk en duidelijk menu nodig. Dit krijg je door alle informatie, teksten en afbeeldingen, voor je website te verzamelen en vervolgens ga je deze ordenen. 

 

Behind the scenes

Je huidige website blijft gewoon online. Intussen ga ik ga ik met alle aangeleverde informatie aan de slag. Op een eigen domeinnaam bouw ik de website afgeschermd met een wachtwoord. Geen pottekijkers dus.

Als ik een basis heb staan, krijg je van mij de link naar de website met een gebruikersnaam en een wachtwoord, zodat je het resultaat kunt bekijken. Ik bouw je website met zoekmachinevriendelijke URL’s voor de vindbaarheid.

Als alles naar wens is en de website getest is, wordt de website live gezet. Na oplevering ontvang je van mij een instructie. Hierin vind je de uitleg hoe je een tekst of een foto kunt aanpassen.

Geschikt voor mobiel, tablet en PC

Je klanten bezoeken je website steeds vaker via hun mobiel. Daarom is het belangrijk dat de website niet alleen op de desktop of tablet goed wordt weergegeven, maar ook op hun mobiel. Bij het ontwerp en de bouw van de website zorg ik ervoor dat je website geschikt is voor verschillende schermformaten.

Veilig met SSL-certificaat

Wat is SSL en waarom is het belangrijk? Als je klanten niet veilig kunnen surfen op het internet, komen ze niet op je website of zijn ze zo weer weg. Daarom worden websites beveiligd met een SSL-certificaat. Dat kun je zien aan het slotje in de adresbalk van je browser. SSL zorgt voor een beveiligde verbinding. Als je klanten een contactformulier invullen op je website worden de klantgegevens via een beveiligde verbinding verstuurd.  Ook is een website met SSL beter vindbaar. 

Geen omkijken naar technisch onderhoud

Net als je bedrijf of huis heeft een website regelmatig onderhoud nodig, zoals het uitvoeren van beveiligingsupdates, het maken van een backup en het updaten van de geïnstalleerde plugins. Plugins zijn functionaliteiten die toegevoegd zijn aan je website, denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier op je website. Ik zorg elke maand voor het technisch onderhoud, daar heb je dus geen omkijken naar.

Investering voor je bedrijf

ontwerp & bouw website vanaf € 750,- (excl. BTW)

technisch onderhoud vanaf € 15,- per maand (excl. BTW)

Een goede website is een investering, het is meer dan het visitekaartje van jouw bedrijf. Door online zichtbaarheid van je bedrijf kun je meer klanten trekken en daardoor meer omzet. Daarnaast kan het je tijdwinst opleveren, doordat je klanten bijvoorbeeld zaken online kunnen regelen.

Afhankelijk van je wensen en de functionaliteiten, die nodig zijn op je website, kunnen de tarieven voor een website sterk variëren. Naast de kosten voor de bouw, moet je rekening houden met bijkomende kosten voor domeinregistratie, hosting, SSL-certificaat, kosten voor plugins (niet alle plugins zijn gratis) en technisch onderhoud.

Het technisch onderhoud houdt in het uitvoeren van beveiligingsupdates, het maandelijks maken van een backup, het uitvoeren van updates van WordPress, de geïnstalleerde plugins en het thema en het uitvoeren van kleine wijzigingen. Het toevoegen van een nieuwe pagina valt buiten het technisch onderhoud. 

Gun jezelf en je onderneming een kwalitatief goede website

 • Een website die past bij je bedrijf

 • Je hebt plezier in je website

 • Geen omkijken naar technisch onderhoud

Ik wil je helpen met een website, waar je enthousiast over bent


Oog voor detail

Waarom kies je voor Gridstar?


 • unieke en professionele website passend bij je bedrijf
 • eerlijk en betrouwbaar
 • uitleg gebruik website en ondersteuning bij vragen

 • gebruikersvriendelijk en zelf eenvoudig aan te passen
 • een webbouwer die met je meedenkt

Wil je ook superblij zijn?