Skip to main content

Creatief & analytisch

Astrid Pelgröm


Gridstar = Astrid. Ik breng rust en overzicht in je website. Ik bouw met plezier een website voor jou en je bedrijf. Ik geloof dat ook jij plezier kunt hebben in je website en dat je meer met je website gaat doen en er resultaat uit gaat halen. 

Een website bouwen is nauwkeurig werk en vraagt inzicht. Ik vind het fijn om een ander te helpen. Dit heb ik jarenlang gedaan als administratief ondersteuner. Ik besteed aandacht aan je website, ik heb oog voor detail en zet je website technisch goed in elkaar.

In mijn vrije tijd surf ik graag op het internet om ideeën op te doen of een leuke aankoop te scoren. Ik kwam (en kom) onoverzichtelijke of verouderde websites tegen. Dat kan beter.

Daarom ben ik nieuwsgierig een opleiding webdesign gaan volgen en helemaal enthousiast geworden. Samenwerken met jou, je wensen vertalen in oplossingen, jou helpen en ondersteunen, door persoonlijke aandacht krijg je plezier in je website.

Ik ben nieuwsgierig om je te ontmoeten en kennis te maken met jou en je bedrijf. Vertel me je wensen, dan ga ik enthousiast aan de slag en bouw jouw website.

Ik wil je helpen met een website, waar je trots op bent en plezier in hebt

Ster in structuur

Wat betekent Gridstar?


Wat betekent mijn bedrijfsnaam? Op het eerste gezicht lijkt mijn bedrijfsnaam een mix van de letters van mijn voornaam. Het is echter ontstaan uit een mindmap over mezelf. Mensen geven aan dat ik iemand ben die de zaken gestructureerd aanpakt. Binnen webdesign is ‘grid’ een begrip en betekent raster/structuur.

Het symbool in mijn logo is de asterisk, het sterretje boven de 8 op het toetsenbord, en verwijst naar mijn naam Astrid. Een ster betekent ook ergens goed in zijn en zo is ‘star’ ontstaan. En samen is het Gridstar!

Wil je een keer kennismaken?