Over mij

creatief en analytisch


Even voorstellen

Ik ben Astrid Pelgröm en eigenaar van GRIDSTAR. Ik ben getrouwd met Louis en moeder van 2 kinderen. Na een reorganisatie bij een bekende financiële dienstverlener kreeg ik de kans om een nieuwe weg in te slaan. Ik ben toen nieuwsgierig begonnen aan een opleiding webdesign en helemaal enthousiast geworden.

Het is een andere wereld, maar ik zie veel overeenkomsten. Ik luister goed naar de wensen van de klant en probeer een passende oplossing aan te dragen. Het bouwen van websites vraagt ook nauwkeurigheid in de verwerking van gegevens en daarnaast geeft het me veel voldoening kennis te delen om de kwaliteit te verbeteren.

Ik bouw nu met plezier websites en ik ben blij als de klant trots is op het eindresultaat en zijn/haar bedrijf erin herkent. In de samenwerking wil ik graag iets van mezelf toevoegen, zodat het een beter eindresultaat oplevert.

Astrid Pelgrom, GRIDSTAR webdesign en grafische vormgeving

ster in structuur


Wat betekent GRIDSTAR?

Wat betekent mijn bedrijfsnaam? Op het eerste gezicht lijkt mijn bedrijfsnaam een mix van de letters van mijn voornaam, maar het is ontstaan uit een mindmap over mezelf. Mensen geven aan dat ik iemand ben die de zaken gestructureerd aanpakt. Binnen webdesign is GRID een begrip en betekent raster/structuur. Het symbool in mijn logo is de asterisk, het sterretje boven de 8 op het toetsenbord, en verwijst naar mijn naam Astrid. Een ster betekent ook ergens goed in zijn en zo is STAR ontstaan. En samen is het GRIDSTAR!

Kennismaken?

Wil je kennismaken met mij? Neem dan contact met me op, dan spreken we een keer af.

GRIDSTAR

  • Reiger 50
  • 8103 AX Raalte

Contact

  • 06 22 95 54 39
  • info@gridstar.nl